понеділок, 23 жовтня 2017 р.

Вивчай англійську мову відпочиваючи!

З 31 травня по 16 червня 2017 року в КЗ «Олександрівське НВО №1», Олександрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 працював англомовний літній табір відпочинку з денним  перебуванням  “Discovery, який відвідували 25 учнів 5-7 класів. У таборі працювали вчителі англійської мови Железковська О.Ю., Микитчук О.О та вчитель математики Береза М.В.



  

Відбір учнів відбувався за результатами написання есе та анкетування. Учні заповнювали анкету, в якій вони вказували назви тем, які б вони хотіли прослухати та засвоїти під час занять та відпочинку в таборі. За результатами анкетування вчителі складали розклад занять, план роботи та утворили групу вихованців табору (25 дітей), які протягом дня відвідували по два заняття. Група мала двох вихователів (Микитчук О.О. та Березу М.В.), інструктора з фізкультури Назаренка В.В..




           Розпорядок дня був досить насичений різними видами діяльності (навчання, спорт, ігри, розваги, конкурси, екскурсії, концерти, послуги Інтернету, комп’ютери), діти мали можливість спілкуватися з вихователями табору тільки англійською мовою, вдосконалювати свої навички у володінні предмету, розширювати свої знання про цікаві місця рідного краю під час екскурсій,  відпочивати та загартовуватися. 1 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей вихованці стали учасниками різних заходів.
       Вихованці побували на цікавій екскурсії в районній газеті «Вперед» та відвідали пекарню, де змогли ознайомитися з процесом випікання хлібобулочних виробів.
         Крім чудового відпочинку та якісного оздоровлення учасники табору підвищували свій рівень знань англійської мови, вивчали рольові моделі спілкування, одержували практичні навички з проблем охорони навколишнього довкілля, поринали у світ мистецтва та музики, розвивали акторські здібності та лідерські якості, які були втілені в їхніх проектних роботах.
           Вихованці табору мали змогу користуватися послугами Інтернету. Майже кожного дня мали змогу виконували  тестові завдання, грали в ігри на розвиток навичок аудіювання, читання, говоріння, письма, виконували проекти.

           Як розвантаження від навчальних занять проводились спортивно-масові заходи (День здоров’я, День екології, День казки, День загадок, День спорту, День ввічливості, День смакоти та ін.)

Немає коментарів:

Дописати коментар