вівторок, 5 червня 2018 р.


Відкриття англомовного пришкільного табору  «Діскавері»


31 травня  розпочав роботу  англомовний табір «Діскавері», який працюватиме по 15.06.2018 р. На виконання районної програми оздоровлення і відпочинку дітей Олександрівського району на період 2018-2022 років, наказу начальника відділу освіти Олександрівської районної державної адміністрації від 27 квітня 2018 року №74 «Про організацію відпочинку дітей в пришкільних таборах з денним перебуванням влітку 2018 року» та з метою створення сприятливих умов для якісного відпочинку здобувачів освіти  та наказу директора КЗ «Олександрівського НВО №1», Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів №1 від  03 травня 2018 р.  № 125 затверджено режим та план роботи (заплановано заходи для відпочинку дітей та збагачення їх знань з англійської мови).


     Саме тут вихованці закладу зможуть гарно та корисно провести час, порозважатися з друзями, позмагатися у різних видах спорту, помалювати та помандрувати.
     Мета літнього табору «Discovery» - це створення мовного середовища та умов для заохочення учнів до вивчення англійської мови.
     Табірна зміна у мовному таборі «Discovery» розпочалася днем урочистого відкриття табору Opening Party. Мета цього заходу дати гарний старт літнім канікулам та створити мотивацію для подальшого удосконалення навичок володіння іноземними мовами та для роботи в командах.
     Саме цей день і став гарним стартом довгоочікуваних літніх канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар