четвер, 20 вересня 2018 р.

Солодкий ярмарок “Дари осені”


Солодкий ярмарок “Дари осені”

20 вересня в нашій школі пройшов благодійний ярмарок “Дари осені-2018”. Ярмарок – це захід, який проводиться кожного року, а тому вже полюбився і його чекають з нетерпінням не тільки учні, а й батьки. Ретельна підготовка тривала декілька днів.
Учні 7 класу також виставили багаті на «смаколики» столи, святково оформлені та  прикрашені поробками, овочами, фруктами; всі хто зміг прийти не залишились сумними та голодними.

Усюди лунав святковий настрій. Залучені до акції  батьки й учні були активні, веселі та трохи заклопотані. Кожний, хто приніс «смаколики», зробив свій внесок у добру справу.
 Захід відбувся на високому рівні, в доброзичливій, веселій атмосфері.
Такі заходи залишають по собі приємні спогади та сприяють розвитку здібностей і талантів учнів, налагоджують співпрацю школи та батьків.
Кошти, що збиралися на ярмарці підуть на створення меморіальної дошки  випускнику нашої школи 1987 року Метлинському Миколі Володимировичу, який героїчно загинув, захищаючи цілісність та суверенітет нашої України в зоні АТО.
Ніхто не пішов із осіннього ярмарку без заряду позитивних емоцій та гарного настрою.
Ми впевнені в тому, що кожен день шкільного життя має приносити радість. А для цього ми повинні самі робити наше життя яскравим і цікавим – організовувати, творити, винаходити…

Немає коментарів:

Дописати коментар